lørdag 25. oktober 2008

Høstferie!

Endelig har vi ferie her i England også! I dag var vi i først ved ruinene av et gammelt kloster fra 1300 tallet, så dro vi med buss til pickering, hvor vi tok toget som blir brukt i harry potter filmene, vi dro til Goathland (mer kjent som Aidensfield), hvor den britiske kjente serien "Heartbeat" blir spilt inn. Skikkelig spesielt å være inni puben og tenke på at de bruker den til filmingen! den puben er forresten bitteliten... Vi var også i en havneby som heter Whitby, jeg synes den liknet skikkelig på Bergen! morsomme greier.. Den vil me definitivt tilbake til! koselig by:) Fish and Chipsen der var faktisk ikke så ille. Nesten litt god.

Elisabeth og moi sitter på noen av ruinene fra det gamle klosteret

I morgen drar vi til Edinburgh, hvor vi skal være fram til tirsdag(har ingen anelse hva vi skal gjøre der, men tror det blir litt sånn teater og sånt).
Tror turen nedover fra York tar ca 5 timer eller noe sånt.. så da snakker vi Ipod og soving!

På onsdag drar jeg hjem til Bergen igjen! Blir deilig å komme hjem igjen, selv om det bare er for to dager (+ dagene jeg kommer og drar på). Får nok ikke gjort særlig mye lekser denne ferien. Vi får nemlig en god del lekser i feriene også:(

Ingen kommentarer: