torsdag 11. september 2008

I York, på "ulovlig" internett :)

Yes yes, nå har vi vært her i York siden tirsdag, men føles ut som mye mer enn bar 2-3 dager! Eneste som er litt dumt for meg, er at det trådløse nettet til familien ikke virker på min maskin, så Ted, vertsfaren i familien, har funnet ut at jeg kan "tjuvkoble" meg opp til det usikrede trådløse nettet til den nærmeste puben! men det funker bare såvidt på rommet mitt, så må ha dataen på et spesielt sted, nemlig over mini-tven! funker det vettu;) må bare stå hele tiden.....! hahhaha:D gøøøygøøy..



Byen York er helt fantaaastisk! jeg hadde forventet at den skulle være bitteliten og med veldig få butikker og sånt, men hallaoen! de har ekstremt mange butikker, kjente butikker som mango, topshop osv. samtidig som at hele byen er skikkelig søt gjennomført britisk! over alt er det gamle "brick"(noe sånt, husker ikke hva det heter på norsk) hus, og det er britiske teashops, puber, cafeer og søte restauranter over alt.

Oversvømmelse i elven i York for øyeblikket. Flere benker lå under vann..




Skolen er også fantastisk, og jeg sier hele tiden at hvis skolen hadde vært et hotell, hadde det hatt minst 6 stjerner! Den er svær, ultramoderne og man skulle faktisk trodd at det var et hotell.. De har nemlig spa, frisør, kiosker og cafeer, lite "treningssenter" og en hall hvor vi har fått vite at vi kanskje kan spille volleyball og sånt på! yeyyyy! Dette er definitivt den fineste, mest moderne og største skolen jeg noensinne har vært på. En jente i spansken min fortalte at det var definitivt den største skolen i York, og det er endel skoler+ et universitet her. Fagene er helt greie, har bare hatt en dag med fag da, så vet liksom ikke så mye.. Til nå er det spansken som virker gøyest, fordi jeg har tatt nybegynners spansk, og har jo hatt alt dette med me llamo, soy, de donde osv fra før av.. så er gøy å kunne noe liksom:P pluss at klassen virker veldig bra.. jeg er forresten den eneste norske i filosofiklassen og i spansk klassen.. I'll survive:P

Familien må jeg jo også fortelle litt om! De virker utrolig snille, og har tatt meg inn som et familiemedlem med en gang. De to hundene, Chloe og Alfie, ser på meg som en pute eller noe, og de to døtrene på 20 og 16 er også veldig snille. Var ute og red på hesten til den eldste datteren i dag! jeg trodde det å ri på hest var som sykling. At det liksom skulle være lett å komme inn i det igjen.. men neiiiida! jeg kan ikke huske noe med riding i det hele tatt fra da jeg gikk der! jeg humpet avgårde på hesten som jeg ikke husker navnet på(var et irsk navn, og skikkelig rart, spør du meg) mens jeg prøvde å få den til å trave.. neeeida..




hesten liker meg ikke noe særlig tror jeg, men jeg klarer meg med de to gale, utrolig søte hundene for øyeblikket. blir nok bedre kjent med hesten også;) Rommet mitt er helt greit, jeg liker det. Det er ikke noe særlig stort, alt er veldig presset sammen for å få plass til en seng, et skap, et lite speil på veggen, en pult+stol, et vindu og noen skuffer med en tv på toppen. Tror ikke tven virker, men den er flott å ha dataen på for øyeblikket:P Jeg har fått satt opp bildene jeg har tatt med, av familien og litt av venner og sånt.. Det er en del mindre enn det jeg er vant til, men det er også veldig koselig. Og jeg klarer faktisk å holde det sånn noenlunde ryddig!
Familiens datafyr skal komme i morgen, for det han har fortalt via telefon til Ted har ikke hjulpet.. datafyren sa faktisk(uten å vite noe om hvilken data det var snakk om) : "I bet it's an acer." Alle ble veldig imponert da, og satser på at han får det fikset til i morgen kveld eller noe, og da vil jeg ha et sikkert nettverk framover:)

Bildene er elendige fordi de er tatt med mobilen.. jeg glemte selvsagt kameraet mitt den dagen..!

I'll see you when I see you! (hvem var det som sa det igjen... Ahja Rachel Ray:D noe sånt)

1 kommentar:

Ingrid. sa...

Ja hvordan går det med hesten da? liker den deg nå? nå syntes jeg du burde lage nytt inlegg, du har jo vært der i.. snart to uker! savner deeg! kom tilbake:)