lørdag 20. september 2008

En og en halv uke i York



Tiden går veldig fort når man har mye å gjøre på. Så hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke har skrevet, så er det fordi jeg har mye lekser, og også fordi jeg er ute og har det gøy:)
Føles ut som om jeg har vært her i minst en måned allerede! Den nye "rytmen" er på plass, og jeg føler meg litt mer hjemme på rommet mitt. Familien serverer god og sunn mat hver dag, og jeg kan trygt si at jeg får i meg alle vitaminene og alt jeg trenger for å overleve;) Vannet her er kanskje litt rart, men det gjør ingenting, jeg har nemlig kjøpt meg verdens beste "appelsinvann"! Vann med appelsinsmak har aldri smakt mer saft enn den fra Robinsons. Jeg har allerede drukket ca åtte 250 ml flasker eller noe sånt. Treningen går greit, jogger litt med Elisabeth og Iselin(første gang i dag, god treningsøkt), spiller volleyball på tirsdager(første gang denne uken) og skal kanskje spille volleyball i fritimene på tirsdag og fredag.


Timeplanen min på skolen er ganske full, begynner vanligvis kl 9 og slutter kl 16.30. Heldigvis er det litt fritimer innimellom det hele, så får en del pauser også. Var forresten på kino i går, hvor vi så Batman filmen The Dark Knight. Jeg synes den var kjempebra! Gleder meg til å dra på den kinoen igjen, for den var svær og er mange filmer som går. Var i York Minster på gudstjeneste på søndag, som også var en veldig fin seremoni. Synes det var skikkelig spesielt med fyren som går med røkelse før seremonien og etter, og at det var så mye sang med i bildet. Lite preking og mye synging fra koret. That's how we like it. Men anywhoo her er litt flere bilder fra den siste uken.


Og Ingrid: har ikke besøkt hesten siden forrige gang, så tror nok at den fremdeles ikke liker meg! hah:P


En liten del av skolen

Rommet mitt! Og nei, det er ikke større enn det ser ut.. Men det er ganske så koselig:)

3 kommentarer:

Ingrid. sa...

Jeg henger på vinduet!

Erle sa...

Oi, skolen ser jo rett og slett fantastisk ut! Selv om jeg ikke skjoenner helt hvordan du klarer aa orientere deg med saa stor bygning.

Catharina sa...

Oisann, jeg har helt glemt å svare!Men uansett, nå er det lett å finne fram, men var bittelitt stress i begynnelsen. Har aldri vært i 4 etasje(egentlig 5 etasje, men de har et rart system her) og går alltid til feil klasserom når vi har media fordi vi har byttet klasseromfra det vi hadde før. Men ellers går det greit!